• (+30) 231 231 1970
  • ΤΣΙΜΙΣΚΗ 16, TK 54624, Θεσσαλονίκη
  • sales@ikima.gr
× Αναζήτηση ακινήτου

Ποιοι είμαστε

 

    Το ΙΚΙΜΑ Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες μας καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του Real Estate: Αγοραπωλησίες, Βραχυχρόνιες και Μακροχρόνιες Μισθώσεις, Επενδύσεις σε Ακίνητα, Golden Visa και Ανακαινίσεις, στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και κατά περίπτωση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    Επιδίωξη μας είναι η δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες,  βασισμένη στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την ειλικρίνεια. Επιζητούμε πάντα την άμεση επαφή ώστε να ακούσουμε και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  Η πολύ καλή γνώση της αγοράς, η συνεχής επιμόρφωση, εγγυώνται άμεσα αποτελέσματα στον απαιτητικό χώρο της κτηματαγοράς.

   Η αγορά ενός ακινήτου είναι για τους περισσότερους η ακριβότερη και ίσως η πιο σημαντική αγορά που θα κάνουν στην ζωή τους. Οι ιδιαιτερότητες και οι κίνδυνοι που ενδέχεται να συναντήσουν απαιτούν την αμέριστη συμπαράσταση πιστοποιημένων και καταξιωμένων Επαγγελματιών.

  Πάγια τακτική μας είναι να συνεργαζόμαστε αρμονικά και με άλλα κτηματομεσιτικά γραφεία τόσο του Εσωτερικού όσο και του Εξωτερικού προβάλλοντας έτσι το ακίνητό σας σε ακόμη μεγαλύτερο πελατολόγιο, ή διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο για περισσότερες επιλογές εξεύρεσης ακινήτου.

  Σας περιμένουμε στο γραφείο μας να γνωριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι τόσο η αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας όσο και η εύρεση του κατάλληλου για εσάς ακινήτου θα γίνει μία εύκολη και ευχάριστη υπόθεση.